Nejnovější recenze ze sekce Vidlice na kolo
- Odjel jsem na ní sezónu a nemá vakl. Suntour v téhle ceně už by byl dávno jak hmoždíř.
- RST nemá zrovna dobrou pověst.
- Lak jde zcela snadno ťuknout i třeba jen o stojan před obchodem.
Dobrá vidlice.
Adekvátní náhrada přední vidlice za původní Suntour XCT V2, která už není u prodejců kol skladem .
- Odpružení je stálé - nedá se uzamknout.
- Parametry
- Zamykání
- Návod
- Vzhled
- Uchycení páčky zamykání na řidítka
Musím říct, že vidlice předčila má očekávání. Pohodlí při jízdě srovnatelné s vidlicemi, jejichž ceny jsou o tisíce korun vyšší. Přitom i s pohodlným zamykáním z řidítek. Vidlice byla pořízena na kolo, na němž se dá pohodlně dostat každý den do práce, vzdálené přes deset kilometrů a zpět. Odpoledne si přitom přidat hravou projížďku po lesních cestách a pěšinách, přes kopce a kamenité sjezdy, oklikou zpátky domů. Pružení, po krátkém ladění, funguje přesně, vlastně lépe, než jak jsem očekával. Zkrátka bezva "vidla".
Poměr cena kvalita je super
- Dobrá cena
- Dobrá kvalita
- Jednoduchost
- Údržba
- Pružina
Za ty peníze dobrá vidlice na cca.
- zatím nic
poměr cena výkon , vidlice nastavení funguje skvěle ,
bylo to zakoupeno na žehlení nerovností na stezce, jako prevence proti bolesti rukou, takže dobrý. Na nějaké terény s tím nikdy nikdo nepojede...
- 26" se závitem se už těžko shání :)
- Top vidlice v řadě cross kol. Cena odpovídá zboží.
- hmotnost, cena, funguje
- Fox je jiná liga (i cenově :-( )
Pruží, vzhledem k ceně asi není co vytknout
Obdrzel jsem jinou vidlici nez uvadi web kupkolo.cz,nejsem spokojenej s tel.komunikaci na vyse zminenem webu.Ale jsem rad ze alespon vyrobce dle SN mi potvrdil ze se jedna o produkt firmy sr suntour.Z me strany tenhle "kramek"prisel o zakaznika.Preju hezky den.
kvalitní vzduchová vidlice, ale po dvou letech začala ucházet.
Obycejna ocelova vidlice. Koupena misto tezke "odpruzene " pri odlehcovani detskeho kola.
Namontovat ano, ale zatím pořádně neprojeto.
Ochota řešit drobný problém chybějícího dálkového ovládání vidlice. Posláno v nejkratším termínu. Děkuji
- podrobny popis dlzky noh, pre 28 treking s pevnou vidlicou idealna 26 mtb vidlica. keby nebol udany popis objednal by som zlu.
- Dobrý pomer kvality a ceny
Zobrazuji 141 - 160 ze 434 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...22 Další »