Nejnovější recenze ze sekce Vidlice na kolo
Jde o jiný typ vidlice než bylo v popisu zboží !
- Funguje jak má
Lehká a přitom tuhá vidlice výrazně zlepšuje vedení kola zejména ve středně obtížných kamenitých sjezdech
Výborná
Celková spokojenost.
- Lepsi nez stavajici FIRST
- Lehci o 0,5kg nez stavajici FIRST
- Po prvnich jizdach (2 dny) zehli dobre - spokojenost.
- Tezko se shani spodni konusova podlozka do hlavoveho slozeni (tapered vidlice 1 1/2" , na stavajici byla redukce z 1 1/8" na 1 1/2"). Nakonec koupeno na koloshop - funguje :-) .
Dobra lehka vidlice se zdvihem 120mm (trosku vic nez 100mm). Zamykani z korunky (malokdy zamykam, o bowden mene).
Tlumi dobre - po prvnich jizdach spokojenost.
- Původní typ na zakoupeném kole, nyní dobrý poměr výkon - cena
- Včera již úspěšně vyzkoušená
Pracuje jak má
dobrá cena
Vidlice je plně funkční a mám ji na elektro kole. Jsem s tímto produktem velice spokojený. 100% kvalita.
Funguje paráda
RockShox Domain RC Crown
Přidáno: 4. května 2023
(naposledy upraveno 30. května 2023)
Zakoupeno v kupkolo.cz
- Bezvadná funkce v těžším terénu (přidal jsem 1 token kvůli citlivosti na drobné nerovnosti)
- Tahám půl kila navíc
Líbí se mě design
- Nnutná úprava délky krku, ale jinak dávám 100%
- Lehká, příjemný chod
- Jen jedna dírka pro usazení pružiny V-brzdy.
Vidlice nebyla natlakovaná. Možná je to běžné - nevím.
Pro V-brzdy je tam jen jedna dírka pro nasunutí pružiny, takže jste při nastavení odkázáni jen na regulační šroubky V-brzdy, a můžete jen doufat, že předpětí pružin na obou stranách bude dostatečné a vyrovnané. No a pokud to nestačí, jako mě, musíte si poradit tak, že dle potřeby ohnete napínací drát pružiny aby byl větší tlak na ramínko. Trochu trable.
- Za ty peníze.
Kdo zná Bomber vidlice tak ví že jsou top
Nízká váha.
S vidlicí mám letité zkušenosti. Cena odpovídá výkonům. O vidlici jsme se starali (očista, mazání), ale nemyslím si, že pravidelný profi cykloservis na prodejně dává finančně smysl. Po 10ti letech jsem prostě koupil novou. Doporučuji pro rekreační občasné jezdce cross country. Tam jistě plní svůj účel (na zkladě zkušenosti člena rodiny).
- Vidlici jsem ještě nenamontoval. Výměna proběhne až cca za jeden měsíc
Dobra cena,ale zatim nevim neni poradne odskousena.
Zobrazuji 41 - 60 ze 434 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...22 Další »