Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Vidlice

SR SUNTOUR RAIDON

SR SUNTOUR RAIDON

Ověřený zákazník Cyklomania.cz Anonym

Přidáno: 8. května 2012

Zakoupeno v Cyklomania.cz

Doporučuje produkt

OK-" za málo peněz hodně muziky..."

RST Vita Tnl

RST Vita Tnl

Ověřený zákazník vseprokolo Jan Polák

Přidáno: 6. května 2012

Zakoupeno v vseprokolo

Doporučuje produkt
  • Dobrý poměr kvalita a cena
  • Kvalita zpracování
  • Dobré odpružení
  • Žádné jsem zatím neobjevil.

Pokud někdo hledá vidlici na krosové kolo za přijatelnou cenu, neváhal bych si tento produkt koupit. Snadno se také nastavuje tvrdost odpružení a velice oceňuji i uzamykatelnost vidlice. Vidlice lze i jednoduše namontovat, jen je třeba nezapomenout odmontovat prstenec ze staré vidlice, kam zapadne konus. Veškerá montáž vč. brzd nezabere průměrnému kutilovi více než 1 hodinku.

Fox Racing 40 RC2

SR Suntour XCR-RL

SR Suntour XCR-RL

• Váha
  • Tuhost

Nejlevnější "funkční" vidlice, která lze dneska sehnat. Opravdu nic horšího bych nekupoval.

SR Suntour Epicon RLD

SR Suntour Epicon RLD

Doporučuje produkt
  • Citlivost chodu (upravené)
  • Funkčnost, vzduchová patrona
  • Stavitelnost zdvihu
  • Váha, ročník 2009 - současnost (1750g)
  • Cena, levné náhradní díly
  • Zamykání na řidítkách
  • Regulace odskoku
  • Sériově mazaná vazelínou => lze předělat na olej a zvýší se tím znatelně citlivost
  • Samolepky pod lakem
  • Náchylnost na "vakl"
  • U staršího modelu (2008 - níž) stírání barvy z kluzáků
  • Tuctovost

Nejoblíbenější model od Suntouru, který nabízí vynikající poměr cena/výkon/váha. Zvláště výborného chodu dosahuje po předělání na olejové mazání. Jezdím ji už 3. rokem (model 2009) , upravenou na olejové mazání a zatím si nemohu na nic stěžovat. Jednou za rok zkontroluji oleje a po každé vyjížďce důkladně očistím kluzáky od nečistot a kápnu na ně silikonový olej, který zlepší životnost gufer.

Pokud někdo nechce příliš utrácet a nebojí se vnitřního zásahu, určitě ji mohu doporučit!

SR Suntour XCT V2 MLO

SR Suntour XCT V2 MLO

• Držák předního kola
  • Nemá se co pokazit :)
  • Citlivost
  • Zpracování
  • Absence tlumení
  • Vysoká váha

Jenom musím poupravit tvrzení uživatele pode mnou. Za tyto peníze seženete lepší vidlici. A to pevnou ocelovou, která poslouží pomalu stejně a ještě ušetříte celkovou váhu na kole. Tohle je základní model od Suntouru a pokud někdo chce nutně odpruženou, alespoň trošku fungující vidlici, měl by se podívat po modelu XCR, který v rámci možností funguje.

• Držák předního kola
  • Nemá se co pokazit :)
  • Citlivost chodu
  • Tlumení zde úplně chybí
  • Váha

Tato vidlice patří do kategorie nepoužitelných vidlic. Dobře se hodí snad jen jako držák předního kola, ale i zde by lépe posloužila pevná vidlice, která by vážila o mnoho méně a odlehčila by alespoň celkovou váhu kola. Opravdu pokud nemáte mnoho peněz a chcete mít nutně odpruženou vidlici, doporučil bych minimálně model XCR, který alespoň v rámci možností funguje a dá se s ním jezdit v terénu.

Noxon ALU

Noxon ALU

Ověřený zákazník CykloStore.cz Anonym

Přidáno: 17. dubna 2012

Zakoupeno v CykloStore.cz

• váha, tuhost

ideální vidlice pro normální lidi

Ověřený zákazník CYKLO WORLD Anonym

Přidáno: 1. března 2012

Zakoupeno v CYKLO WORLD

Doporučuje produkt
  • Slušná váha, jednoduché nastavení ( žádné zbytečené foukání kdovíjakých komor), pěkný čistý design
  • nevím

Zdá se mi, že by mohla být promazanější, byly úplně suché kluzáky.

pranesek pranesek

Přidáno: 4. února 2012

• zavírání z řidítek
  • vzduchová vidle
  • vzhled

Kvalitní vidlice s kterou jsem velice spokojen. Po prvních 150 km jsem byl překvapen, že za takovouhle cenu se dá takto kvalitní vidlice koupit. Zdá se mi že konuruje i vidlicím za 10 a více tisíc. Tak určitě,tento produkt bych doporučil. Jak už jsem řekl, velmi kvalitní vidle :)

Ověřený zákazník CykloStore.cz Anonym

Zakoupeno v eOD.cz

• regulacia odskoku
  • zamykanie/odomknutie z riadidiel
  • hmotnost

svela alternativa pre cross/trekkingove bicykle

Manitou R7 Elite Absolute

• spolehlivost
  • hladký chod
  • téměř bezúdržbová
  • dostupnost servisu
  • déle jsem si na ni zvykal

Vidlici mám více jak rok a půl, jezdím ji závodně a nemůžu si zatím stěžovat. Dříve jsem vozil jen suntour epicon, který však taky chodil dobře, i když ne tak jak R7. Vidlici mám se zdvihem 100mm a v jakýchkoliv podmínkách zatím fungovala bezchybně. Po roce užívání jsem jí poslal na vyčistění, výměnu oleje a kontrolu těsnosti, vše bez problémů, během pár dní a vidlice je jako nová. Dobře funguje také zamykání u této vidlice, oproti suntour. Jedinou menší nevýhodou pro mě u této vidlice bylo nastavení, delší dobu mi totiž trvalo než jsem našel ten správný tlak a nastavení odskoku. Ovšem jak se mi to podařilo, funguje vidlice přesně tak jak jsem si představoval. Můžu vřele doporučit i když v dnešní době bych sáhl již spíše po REBE z důvodu váhy.

rukaY rukaY

Přidáno: 11. listopadu 2011

Nedoporučuje produkt
  • - především cena, která je ale brutálně vykoupena kvalitou
  • - co do designu to není ošklivá vidlice
  • - značná váha
  • - slabá funkčnost způsobená tvrdostí pružiny
  • - na stejnou cenu se dají koupit lepší vidlice

Tuto vidlici jsem nekupoval a musím uznat, že jsem za to velmi rád. Dostal jenom jí jako můstek od kamaráda, než ušetřím na něco lepšího a musím uznat, bych byl asi velmi rozmrzelý, kdybych za ní ty peníze vyhodil. Za -v podstatě- srovnatelnou cenu může mít člověk SR Suntour XCR, nebo Rock Shox Dart 2-3, kterou jsem měl možnost také krátce vyzkoušet a její funkčnost je nesrovnatelná.
Zdvih je na Gile deklarovaný 100mm, ale v praxi je pružina tak tuhá, že ji se svými 70kg stlačím sotva o 5cm a to i když se při jízdě opřu do řidítek vší silou. O nějakém propružování na mírných nerovnostech nemůže být řeč.
Váha, která je na hranici 2400g je téměř neúnosná. Při jízdě cítím, jak mne vidlice limituje. Lock out, který je umístěn na korunce není, právě kvůli tuhosti, vůbec zapotřebí. :-/
Na druhou stranu je to jedna z nejlevějších a nejdostupnějších vidlic a tak její vlastnosti nijak nepřekvapí. Jak jsem psal ale v úvodu - pro nenáročného uživatele - se dá sehnat velké množství kvalitnějších produktů.
Kdyby se z vidlice vyndali střeva a nohy se vylily betonem, tak by pravděpodobně fungovala lépe a ještě se ušetřilo něco na váze. O tom, že si při prudkém zatočení připadám jako by nohy vidlice RST Gila Pro TnL byly z bláta ani nemluvě...

Mr.Biker Mr.Biker

Přidáno: 14. září 2011

• Nastavení tuhosti, lock, mám rám 23,5, a pro mých 95 kilo větší tuhost vyhovuje
  • Prakticky bezúdržba
  • nemám dalších otázek

Koupil jsem ji s kolem Kellys quartz 2009 titanium což není žádný high end ani low start, ale v mém případě je to přechod z trakaře na porsche a za 1500 km vidlice stále pěkně vidlí

ROCK SHOX Tora SL Coil

ROCK SHOX Tora SL Coil

David Chmelicek David Chmelicek

Přidáno: 6. září 2011

• skvěle kopíruje nerovnosti,
  • uzamčení je skutečné uzamčení,
  • dpře se nastavuje tuhost
  • trožku težší ale to se dá u tohoto typu očekávat

opro ti předchozí vydlici RST omega uplně ji ná dimenze

SR SUNTOUR NRX-9100-RL

SR SUNTOUR NRX-9100-RL

Ověřený zákazník Dajsport.cz Anonym

Přidáno: 31. července 2011

Zakoupeno v Dajsport.cz

• chyběl mi manuál - hodnoty nahuštění

dobrý poměr cena/výkon

• Coil spring / preload adjust
• Speed lock out
• Fixed rebound damping
• International standard disc mount

takze zalezi od typu kolko mm ma zdvih :)

RST Capa ML 2010

RST Capa ML 2010

FIHell[o] FIHell[o]

Přidáno: 24. července 2011

• levne, funguje, vynikajici pomer cena/vykon
  • je to jenom pro rekreacni jezdce treba vikendove porjizdky
  • na sportovni nemozne

Zakoupeno v JUMP SPORT

• Super vidlice
  • Kvalitní pružení
  • Cenová dostupnost
  • Kvůli nefunkčního lockoutu, musim jet znovu do obchodu a dát na reklamaci.

Byla to kvalita za dobrou cenu.
Zkušenosti zatim moc nemám kvůli nefungujiciho lockoutu.
Používá se mi dobře.
Určitě bych doporučil.
Je dobrá.
Při dalším nákupu si budu dávat pozor na to, aby vše bylo plně funkční a neměl následně problémy s reklamací atd.

Zobrazuji 1 - 20 ze 42 recenzí [ 1 ] 2 3